Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 88 m²
Építési állapot használt
Építési mód vályog
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1774 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort komfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: átlagos
Épület szintje földszintes
Energetika :
Acsa központjában, egy dupla telken elhelyezkedő családi ház került eladó sorba, számos melléképülettel. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

A településen Falusi CSOK elérhető, az ingatlan is megfelel a követelményeinek, így 3 gyermek esetén akár 5+5 millió Ft. igényelhető vásárlásra és korszerűsítésre. CSOK felhasználása esetén a vásárlás illetékmentessé válik.

A telek 1774 négyzetméter, szélességének köszönhetően alkalmas lehet vállalkozás céljára, de egy felújítás után jelenlegi funkcióját megtartva, és különleges adottságait kihasználva, újra egy takaros otthon varázsolható belőle. Az telken a ház mellett számos melléképület található, amik akár állattartásra és gazdálkodásra is alkalmasak. A locsoláshoz egy fúrt kút van a segítségünkre, a ház alatt egy 12 négyzetméter nagyságú pince kapott helyet.

A ház vályog falazatú, 88 négyzetméter belső hasznos alapterületű. Fűtéséről cserépkályha és sparheltek gondoskodnak, a melegvíz-ellátás villanybojlerrel megoldott. Villany, víz, csatorna bekötésre került, gáz az utcában található. Belső és külső állapotát a képek tükrözik. Jelenleg két szobából áll, de ez igény szerint, a nyári konyha átalakításával akár 3 szobává bővíthető, találunk még benne egy előszobát, fürdőszobát, konyhát és spájzot, kint további tárolókat és melléképületeket. A szobák déli fekvésűek, a konyha keleti.

A központ gyalogosan 2-3 perc alatt megközelíthető, ahol óvodát, iskolát, orvost, gyermekorvost, boltokat, gyógyszertárt, postát, éttermet, könyvárat, uszodát találunk. A településen a tömegközlekedés rendkívül kedvező (busz és vonat).

Az ingatlan vételára: 19.900.000 Ft.

Ár

Irányár 19.9 millió Ft (226.14 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd