Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 69 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 220 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1965
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 6 m²
Budakeszin közel a központhoz a József Attila utcában kerül eladásra ez az önálló családi ház , melyhez a használati megállapodás alapján 220 nm telek tartozik és a rajta kb 1965-ös években épült bruttó kb 69 nm ház és a hozzátartozó külön épület -sufni-. Ennek az egységnek kizárólagos használója a jelenlegi és a jövőbeni tulajdonos. Jelenleg a telekrész még nincs teljesen elkerítve a szomszéd épülettől.
Az ingatlan 2018-ban teljes belső felújításon esett át. Műanyag nyílászárók cseréje, teljes elektromos hálózat cserélve lett. A házban radiátoros központifűtés van ami gázüzemű cirkóval működik. Két külön álló szoba, előszoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, Wc , és egy háztartási helyiség van jelenleg. Ezek hasznos területe kb 56 nm . Ehhez tartozik a terasz és a külön bejáratú épület-sufni-.
Fontos ,hogy teljes közmű-ellátottsággal rendelkezik, azaz saját víz-, villany-, gáz és csatorna bekötéssel. Valamennyi közmű saját -hitelesített-mérőórával rendelkezik.

Az ingatlan előzetes egyeztetés után nézhető, valamint a birtokbaadás a teljes vételár kifizetésével ,azonnal beköltözhető.

Ár

Irányár 40 millió Ft (555.56 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email melinda@ Mutasd
kiemelt