Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 312 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 998 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült kb. 1995
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika :
Budaörs klasszikus óvárosában, csendes mellékutcában, kiváló infrastrukturális adottságú helyen (tömegközlekedés, hivatalok, oktatási intézmények stb. közelében), Budapest közigazgatási határától alig 1 kilométerre, egy minden szempontból egyedi ingatlan új tulajdonosát várja.
A ház egy 998 nm-es, nem szabályos téglalap formájú, de tekintélyes, kb. 20m-es utcafronttal rendelkező, déli fekvésű, napfényes, teljesen sík telken található.
A 312 nm-es épület, több fázisban épült: az első etap 19. századi, egy klasszikus sváb házi, mely terméskő alapon, kőből épült, padlózata kb. fél méterrel a terepszint fölé emelkedik. Ezt bővítették a századforduló tájékán, és a bővítményt alá is pincézték. A pince 3 nagyobb helyiségből és egy közlekedőből áll, 50 nm-es. Idővel beépítették a tornácokat is, az alapterületet jelentősen megnövelve, majd 1998-ban egy hatalmas fejlesztés/átépítés következtében nyerte el mai formáját: a földszint nettó kb. 163 nm-es, kvázi két lakás és egy hatalmas duplagarázs, 4 szobával, 2 konyhával, 2 étkezővel, 2 fürdőszobával és 2 mellékhelyiséggel. A tetőteret tehát 1998-ban építették rá, ami jelen állapotában szekezetkész, 149 nm-es. A ráépítéskor a ház új vasbeton födémet kapott és az összes új falazat 38-as porotherm téglából épült. Hatalmas térről beszélünk, melyben akár több kisebb lakás is kialakítható. Az emeletről déli irányba panoráma is felsejlik a Tétényi-fennsík irányába.
Az ingatlan Lk 2/Z övezetben található, amely 30%-os alapterületi beépíthetőséget ír elő, így az ingatlan bővíthető, amire tervek is készültek, ezek rendelkezésre állnak.

Egyedi ingatlan, kiváló lokáció.

Ár

Irányár 139 millió Ft (445.51 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Szabó Lőrinc
Telefon +36 30 515 7 Mutasd
Email lorinc@ Mutasd