Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 185 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+2 félszoba
Telek terület 829 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült 1980
Épület szintje földszintes
Energetika :
Erkély 4 m²
Terasz 8 m²
VÁLLALKOZÁSRA IS ALKALMAS ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
Kifejezetten ajánlom olyan családnak, akik az otthont egybekötik a vállalkozással!!!

XVII. kerület Rákoshegy legmagasabb pontján, forgalmas utcák zajától távol, csendes családi házas övezetben eladó egy 829nm-es ÖNÁLLÓ telken lévő 105nm-es 4szobás, KÖRBEJÁRHATÓ korszerűsítést igénylő családi ház, amihez tartozik egy 80nm-es TELJESÉRTÉKŰ szuterén pince, így kiválóan alkalmas vállalkozásra vagy egyéb szolgáltatásra! A házhoz tartozik egy szerelő aknával ellátott garázs!

A ház 1980-as évek elején épült, masszív alapokkal, így egy szuterén pince is ki lett alakítva, ami szigetelt és 2,35m belmagasságú, így lehetőség van, akár lakásként vagy irodaként használni, de ideális vállakozásra is, autószerelő műhely, diszkont élelmiszer, oktató központ, stb…

A lakás elosztása ideális, mivel az előtér-hallbol nyílik minden helyiség, így különnyíló 4szobánk lehet, külön fürdő és WC-vel! A szobákból lehetőség van kimenni a teraszra, ahonnan kellemes kilátás van a nyugodt-csendes zöld övezetre!

Közlekedés szempontjából is ideális, mivel perceken belül elérhető Rákoshegyi vasútállomás, ahonnan 20perc alatt a belvárosban lehet, de busszal az Örs vezér tere és KÖKI M3-as metró is elérhető! Közelben iskola, óvoda, posta, élelmiszer üzletek, gyógyszertár, stb…

Ideális választás lehet azon családnak, aki ki tudja használni az épület adta plusz lehetőségeket, vállalkozása számára! Az ingatlan gyorsan birtokba vehető!
Kérem nézze meg az ingatlant bemutató kis videónkat, vagy kérje meg e-mailen!

Ár

Irányár 74.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda One Kft.
Név Mikes István
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email mikesistvan@ Mutasd
azonnal
költözhető