Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 146 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 605 m²
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 1982
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Eladó kiemelt helyen lévő 5 szobás családi ház Csörögben!


CSOK IGÉNYELHETŐ!

Eladóvá vált Csörögben kifejezetten kedvező áron, egy szép, gondozott, családi házas környezetben lévő ingatlan, mely akár kétgenerációssá tehető.

Csörög Vác délkeleti szomszédjában fekvő település. Olyan történelmi adottságokkal rendelkező helyiség, mely ápolja hagyományait, miközben a folyamatos fejlesztésekre is nagy hangsúlyt fektet. Ezt helyi adottságai is erősítik, mint a Dunakanyar közelsége, az M2 gyorsforgalmi út és a Gödöllői út az M3-as autópálya felé, valamint vasútvonala, mely még kedvezőbb lehetőséget nyújt az infrastruktúra fejlődésének és a munkahelyek könnyebb elérhetőségének a helyben lakók számára.

Az ingatlan Csörög átmenő forgalomtól mentes, igen kedvelt utcájában található. Telek területe 605 m2 telken, alapterülete 146 m2. Építés éve: 1992, falazata, tégla falazat.

Az ingatlan 7 éven belül számos felújításon esett át. Többek között a nyílászárók cseréje és új villanyvezetékelésre is sor került. Külső falai 10 cm szigetelést kaptak. Az ingatlan fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a gázvezetékelés az udvarban már kivitelezett, így gázfűtés beüzemelése is könnyen megoldható.

Az épület mindkét szintje szép, jó állapotú burkolatokkal ellátott, kellemes, meleg színekkel kialakított. Otthonosságát a mindenütt felbukkanó természetes, fából készült anyagok is biztosítják.

A földszinten 3 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba, és a különbejáratú WC helyezkedik el.

A tetőtérhez 2 szoba, és az udvaron lévő kis ház felé néző terasz tartozik, melyhez a kazánház mellől induló lépcsőn is fel lehet jutni.

Adottságaiból és méretéből adódóan alkalmas lehet a tetőtéri szint leválasztására, és külön lakássá alakítására.
A telken füstölő, sütögető hely is megtalálható, illetve 25 m2-es vegyes falazatú épület melybe bevezetésre került a víz, és villany, így kerti- vagy vendégház funkciójára is alkalmassá tehető, vagy bérbeadás céljára is megfelelő lehet.


Budapesttől autóval 20 percre, Váctól 8 percnyire helyezkedik el. A veresi (S 71-es) vasútvonalon és helyi és távolsági buszjáratokon Vác felől 7 perc alatt megközelíthető. Így Vác közelsége miatt jó ellátású területnek tekinthető.


Ha családjával csendes, természet közeli, kertes családi otthont szeretne magáénak tudni egy kiváló elhelyezkedésű településen, akkor Önnek szól ez a hirdetés.

Irányár: 34,9 M Ft

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban:

- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!

Ár

Irányár 34.9 millió Ft (239.04 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Takács Marianna
Telefon +36 20 624 Mutasd
Email takacs.marica1989@ Mutasd
CSOK
igényelhető