Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 67 m²
Építési állapot használt
Építési mód kő és tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1038 m²
Komfort komfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1960
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 12 m²
Kemencén, a Börzsöny északnyugati lábánál 1038 m2-es telken 2 szobás családi ház eladó.
Az ingatlant a 60-as években építették, kő és tégla építésű, fafödémes, cseréptetős. Víz, villany bevezetve, gázcsonk a telken. A szennyvíz elvezetésére emésztő szolgál, csatorna a településen még nincs. Az ingatlan fűtése fatüzelésű kályhával történik. Az étkezőben és a a szobában lévő kályhák kifűtik az egész házat. A fürdőszobában a meleg vizet villany bojler biztosítja. A két utcafronti szoba laminált padlós, az ablakokon redőnyök. Az ingatlan többi helyisége járólappal borított. A konyhában főzéshez palackos gázt használnak.
A ház mögötti két teraszon tavasztól késő őszig lehet pihenni és gyönyörködni a kertben, mely telis-tele van termő gyümölcsfával: cseresznye, meggy, alma, körte, barack, mandula, füge … A kertet ásott kútról lehet locsolni, aki szeretne veteményezni, az az 1038 nm-es telken megteheti. A ház alatt az alagsorban ki van alakítva egy pince és egy mosókonyha is (10 és 14 nm).
Parkolni az udvaron lehet.
Az ingatlant az új tulajdonos saját ízlése szerint felújíthatja, de így is beköltözhető.
Az ingatlan per- és tehermentes.

Ajánlom az ingatlant azoknak, akik szeretik a vidéki életet, vagy szeretnének kiköltözni a zajos nagyvárosból és élvezni a természet közelségét. A telek nagysága miatt megfelelő azoknak, akik szeretnének veteményezni, kertészkedni, vagy csak munka után, hétvégén pihenni a kertben, kirándulni a csodás Börzsönyben.

A községben minden megtalálható, ami kényelmes életet biztosíthat: boltok, háziorvosi és fogorvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, stb.
Kemence Pest megye északi részén, az Ipoly völgyében, a Börzsöny lábánál fekszik, a szlovák határtól 8 km-re, Szobtól 30 km-re északra. A településen folyik keresztül a szintén Kemence nevű patak. Kemence a turisták kedvelt idegenforgalmi célpontja. A Kisvasút és a Kemencei Erdei Múzeumvasút sok látogatót vonz a településre. Nyáron, élvezhetjük a szabadtéri fürdőt, a Nagyvölgy Strand medencéiben lehet lubickolni. Vadászásra és horgászásra is van lehetőség. A közelben pedig több ismert turisztikai település - Nagybörzsöny, Perőcsény- és túrázásra, kirándulásra alkalmas helyek találhatóak. 20 km-es körzeten belül több gyógyfürdő található a magyar és a szlovák oldalon (Esztergom-Párkány).
Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 10,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Semsey Ingatlan
Név Semsey Katalin
Telefon +36 30 933 Mutasd
Email semsey.ingatlan@ Mutasd