Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 130 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 1341 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült 1960
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje földszintes
Energetika :
Kosdon került eladó sorba ez a 130 m2 alapterületű, 1341 m2 telken álló családi ház, aszfaltos utcában.

1960-ban építették, és láthatóan nagy szeretettel volt gondozva és karbantartva. A képeken csak a kezdődő kiköltözés miatti rendezetlenség köszön vissza, de a világos, igazán tágas terek, a jó állapotú falak és tetőzet miatt nagyon könnyen kellemes, barátságos otthon alakítható ki belőle.

A ház külső falazata tégla, a válaszfalak vályogból készültek – és ez a vályog tökéletes, penészmentes és tiszta állapotban van.

Az idők során újragondolták a helyiségek funkcióit, bővítettek, így az eredeti 2 helyett ma már 3 tágas szoba és egy félszoba található a házban. A korábbi előszoba cementlappal van burkolva – ez ma is megvan, de szobának használva, szőnyegpadlóval lett fedve. A többi szoba pedig parkettával van burkolva.

A szobák mind egymásba nyílnak, de az új tulajdonos ezen kedvére variálhat.

A fürdőszoba magán viseli a 60-as évek stílusát, de nem lelakott, nem koszos, nem penészes. Nagy ablaka révén könnyen szellőztethető. A kamra tágas, ablakos.

Az L-alakú teraszról is érdemes szót ejteni. Jó állapotú a burkolata, mérete is elég nagy ahhoz, hogy ott étkezzünk vagy pihenjünk. Az egyik szoba (a képeken „Szoba 1.”, valamint a konyha és a fürdőszoba ablakai erre néznek.
Víz, villany, gáz (cirkófűtés), vezetékes telefon be van vezetve. Szennyvízvezeték ki van építve, csak rá kell csatlakozni.

A teraszról a hátsó lépcsőn lemenve érjük el a melléképületeket. Többféle kisebb-nagyobb tárolóhelyiség/gazdasági épület, valamint a garázs sorakoznak egymás mellett. A leghátsó épület régen állattartásra szolgált; a tetejét ki kell javítani, de nagy mérete miatt akár raktárként vagy kisebb, csendes üzemként is működhet. A melléképületek egy részén van némi felújítani való, de stabilak, nem romos egyik sem.

Az első melléképületből néhány lépcsőfokon jutunk le a pincébe, amely száraz, tiszta és szép tágas. Kőből és téglából épült.

A garázs a kaputól kikövezett kis úton autóval könnyen megközelíthető, kényelmes méretű, még szerelőakna is található benne.

A tetőtér beépíthető!

A házhoz tartozó telek területe 1341 m2. Eredetileg egy több mint 2400 m2-es telekből lett leválasztva; az eladó ház jelenlegi tulajdonosa a telek másik felén építtet magának egy új házat, ami hamarosan el is készül, már csak belső munkák vannak. Azért, hogy a régi és az új épületnek ne kelljen összeérnie, a két ház társasházzá lett minősítve – beköltözéskor a végső engedélyt kézbe veszik, így kényelmesen, egymástól szeparáltan élhet a két tulajdonos. Az új telekhatárra teljes hosszában kerítés is lesz építve.

Kút jelenleg nincs a telken; a magasság miatt gyűrűs kutat nem tudtak annak idején ásni, de fúrt kutat bármikor tud fúratni az új tulajdonos.

Ha Ön ezt az ingatlant választja, azzal magáénak tudhat egy könnyen széppé varázsolható, tágas otthont, egy kellemes, nagy teraszt, egy árnyas, zöldellő kertet hatalmas diófákkal és fenyőkkel, és egy igazán kedves szomszédot. Birtokbaadás a szerződéskötést követően maximum 3 hónapon belül!

A település és a közlekedés:

Kosd a Dunakanyartól keletre, a Cserhát nyugati részén, a Naszály-hegy lábánál fekszik. Festői szépségű dombok ölelésében húzódik hosszan elterülő területének nagy része. Váctól 6 km-re, Budapesttől 34 km-re található a település, és onnan elindulva, észak felé haladva az M2-es autóúton fél órán belül elérhető. Lakosainak száma kb. 2500 fő.

A jelen hirdetésben szereplő háztól a közlekedés nagyon kényelmes; vasút ugyan nem megy át Kosdon, de ha tömegközlekedésre van szükség, a buszmegálló szinte közvetlenül a ház előtt van.
Minden szolgáltatást könnyen elérhetünk innen: bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, általános iskola, posta, polgármesteri hivatal.

FONTOS: Kosd bekerült a falusi CSOK listába, így idéntől akár ez is igényelhető az ingatlan megvásárlásakor, azonban ennek feltétele, hogy rácsatlakozzanak az utcában már kiépített szennyvízelvezető rendszerre.

Amennyiben szeretné az ingatlant megtekinteni, várom hívását, hogy időpontot egyeztessünk.

Irodánk a következő szolgáltatásokat tudja nyújtani önnek, melyek segítenek az ingatlanvásárlásban:

- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás
This family house with an area of 130 m2 and a plot of 1341 m2 in an asphalt street is put up for sale in Kosd.
It was built in 1960 and was apparently cared for and maintained with great love. In the pictures, only the clutter of the soon move-out reflects back, but due to the bright, really spacious spaces, well-maintained walls and roof, it is very easy to turn it into a pleasant, friendly home.
The exterior walls of the house are brick, the partitions are made of adobe - and this adobe is in perfect, mold-free and clean condition.
Over time, the functions of the rooms have been rethought and expanded, so that instead of the original 2, there are now 3 spacious rooms and a half room in the house. The former anteroom is covered with cement board - it still has it today, but since used as a room, it is covered with carpeted floors. The other rooms have parquet floors.
The rooms all open into each other, but the new owner can vary this to his liking.
The bathroom bears the style of the 60s, but it is not inhabited, not dirty, not moldy. It is easy to lett he fresh air in, due to its large window. The pantry is also spacious and has got windows.
The L-shaped terrace is also worth mentioning. Its covering is in good condition, its size is big enough to eat or relax there.
Going down from the terrace, we reach the outbuildings. There are several small and large storage rooms / outbuildings and a garage lined up next to each other. The rearmost building used to be used for animal housing; the top needs to be repaired, but due to its large size, it can even function as a warehouse or a smaller, quiet plant. Some of the outbuildings have some things to renovate, but they are stable, none ruined.
From the first outbuilding we get down a few steps to the basement, which is dry, clean and pretty spacious. It was built of stone and brick.
The garage is easily accessible by car on a small road paved from the gate, it has a convenient size and even an inspection pit.
The attic can be built in!
The area of the plot is 1341 m2. It was originally detached from a plot of more than 2,400 m2; the current owner of the house is building a new house on the other side of the plot, which will be completed soon, there are only interior works left. So that the old and the new building do not have be attached, the two houses have been classified as condominiums - the final permit will be taken over when moving in, so the two owners can live comfortably, separately. A fence will be built along the entire length of the new plot boundary.
There is currently no well on the plot; due to the height of the area, a ring well could not be dug at that time, but a drilled well can be done at any time by the new owner.
If you choose this property, you will have a spacious home that can be easily enchanted, a pleasant, large terrace, a shady, green garden with huge walnut trees and pine trees, and a really nice neighbor.
Delivery of the property within a maximum of 3 months after the the contract!

The settlement and transport:
Kosd is located east of the Danube Bend, in the western part of Cserhát, at the foot of Naszály Hill. Much of its long area stretches in the embrace of picturesque hills. The settlement is located 6 km from Vác and 34 km from Budapest, and starting from there, heading north on the M2 motorway, it can be reached within half an hour. Its population is approx. 2500 people.
From the house in this ad, the transportation is very convenient; railway does not pass through Kosd, but if public transport is needed, the bus stop is almost right in front of the house.
All services are easily accessible from here: shop, doctor's office, pharmacy, nursery, kindergarten, primary school, post office, mayor's office.
If you would like to view the property, I look forward to your call to make an appointment.

Our office can provide you with the following services to help you buy a property:
- Free credit administration
- Land administration
- Provide legal background
- Preparation of energy certificate
- Valuation
- Free consultation

Ár

Irányár 45 millió Ft (346,15 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Tóth D. Lujza
Telefon +36 30 848 Mutasd
Email toth.d.lujza.bh@ Mutasd
CSOK
igényelhető