Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 105 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1034 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1970
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Ráckeve kertvárosias részén, Thermál fürdőhöz és HÉV állomáshoz közel, mégis csendes, kulturált utcában egy 105 m2-s családi ház várja új lakóit.

Mivel az ingatlan egy 1034 m2 területű sarok telken helyezkedik el, és dupla komfortos az épület. Így kisebb ráfordítást követően, akár két caládi házként is kialakítható, illetve két generáció számára is élhető otthon lehetne.

Az épület elrendezése: A két lakrész egy fedett 12,5 m2 s terasz köti össze. Balra haladva a nappaliba érkezünk, innen 3 hálószoba nyílik, a "kisebbik" 15 m2-s szobából nyílik a fürdőszoba. Ezenkívül még egy hálószoba, konyha és egy fürdő áll rendelkezésünkre. A teraszról szintén közelíthető meg a konyha.
Az épület első része a 60's években épült masszív alapra vályogból, majd ezt követően a 80's évek vége felé került bővítésre téglából. A folyamatos karbantartási munkálatok mellett pl.: 2019-ben a tető teljesen újra lett lécezve. kb.: Tíz éve került a két fürdőszoba és a vizesblokkok kiépítése.

Az ingatlan részben alá pincézett. Fűtése többféle képen is kivitelezhető: két kazán áll rendelkezésünkre ( vegyes tüzelésű és gáz kazán is), az utóbb években a gázkonvektorokat és a fatüzelésű kandallót részesítették előnyben. A telken fúrt nyújt segítséget a zöld növényzet öntözésében. Illetve egy nagyobb méretű garázs és több melléképület kapott még helyett a telken.

Az ingatlan per/tehermentes azonnal költözhető. További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Ár

Irányár 29,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Sziget
Név Takácsné Belák Anita
Telefon +36 20 229 Mutasd
Email anita@ Mutasd