Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 122 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 3987 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épület szintje földszintes
Energetika :
Terasz 15 m²
Igényesen felújított és kivitelezett, családi ház várja új tulajdonosát, egy 40x40 méteres horgásztóval és a hozzájuk tartozó melléképületekkel, extrákkal.

Az ingatlan egy 3987 négyzetméter nagyságú belterületi telken fekszik, az áramellátást 10 db napelem segíti, amiknek köszönhetően az elektromos fogyasztásunk szinte teljesen ingyen van, még akkor is ha a két fűtési rendszer közül az elektromosat választjuk, de ez mellett rendelkezésre áll vegyes tüzelésű kazán is, amit szintén tudunk árammal használni, egy puffertartálynak köszönhetően. A vezetékes vízhálózat mellett két kút gondoskodik a vízellátásról, amiknek az elektromos rendszerét szintén a napelemek látják el.

A ház 2014-ben lett újragondolva és felújítva, hőszigetelt, 125 négyzetméter hasznos belső alapterületű, riasztórendszerrel ellátott. A nappali mellett 3 hálószoba található benne, két fürdőszoba, a fürdőszobák mellett plusz mellékhelyiség, tágas konyha, előszoba, mosókonyha.
A teljes ház alatt pince helyezkedik el, kazánházzal és rengeteg tároló helyiséggel.

A tó 40x40 méter nagyságú, ajándék vizibicikli jár hozzá, a legmélyebb pontja 1.8M. Tele van halakkal, ponttyal, kárásszal és csukával.

Két autós garázs került megépítésre a telken, ami hőszigetelt, 57 négyzetméter, akár lakótérré is alakítható. Ez mellett 102 négyzetméter fedett, viacolorozott terünk van a hatalmas telkünkön.

Kiváló választás a horgászat szerelmeseinek, a természet kedvelőinek, és annak aki élvezné egy teljesen felújított ingatlan előnyeit és kényelmét.

A közelben boltok, buszmegálló, számos munkelehetőség található. Budapest 50 perc, Vác 20 perc alatt könnyedén elérhető autóval.

Az ingatlan vételára: 75.000.000 Ft.

Ár

Irányár 75 millió Ft (590,55 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd
alkalmi vétel