Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 172 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 720 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épület szintje 2
Energetika :
Terasz 13 m²
Váchartyán csendes utcájában, 720 négyzetméteres, két utcára nyíló telken került eladó sorba, egy 4 szobás családi ház, garázzsal (szerelő akna, elektromosan nyíló garázsajtó, elektromosan nyíló kapu) és melléképületekkel.

Az ingatlant 2006-ban korszerűsítették és bővítették, aminek a teljes műszaki dokumentációja rendelkezésére áll. A szobák számának és az elrendezésének köszönhetően, akár nagyobb családok számára is ideális választás. Jó állapotú, jelenlegi állapotában is költözhető.

A házban négy szobát találunk, kettőt a földszinten, kettőt az emeleten (az emeleti szobákból terasz nyílik), egy mosókonyhát, ami igény szerint akár átalakítható szobává, egy konyhát, étkezőt, fürdőszobát, előszobát, közlekedőket, kazánházat, garázst, a ház bejáratánál pedig egy kellemes hangulatú, fedett teraszt. A telken további lemeztárolók, pavilon helyezkednek el, amik a vételár részét képzik.

Az eredeti épület vályog falazatú, ami az épület első 45 négyzetmétere, ezt követően a bővítés téglából épült. 6 cm hőszigetelést kapott az ingatlan. A fűtéséről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodnak, a melegvíz-ellátás villanybojlerrel megoldott.

A 720 négyzetméteres telek két utcára nyílik, 19 méter széles, 38 méter hosszú. Az első része déli tájolású, a hátsó (garázs oldala) északi.

Autóval Vác 10 perc, Budapest 30 perc alatt elérhető, de a településen buszjárat és vonatjárat rendelkezésre áll. Boltok, általános iskola, óvoda, háziorvos, védőnői szolgálat, fogorvos, állatorvos, könyvtár, polgárőrség megtalálhatóak.

Az ingatlan vételára: 59.900.000 Ft.

Ár

Irányár 59.9 millió Ft (339.7 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd
garázzsal