Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód - nem meghatározott -
Belső terület 392 m²
Telek terület 1711 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Övezeti besorolás
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Hivatkozási szám: 226295
Borsod - Abaúj - Zemplén megyében BORSODNÁDASDON kínálok eladásra, egy óriási lehetőségeket magában rejtő ingatlant. Az épület együttes valamikor, a 70'es - 80' as években épült téglából. Kettő helyrajzi számon összesen: 1711nm területen.

A terület körbe van kerítve, amelyet biztonsági rendszer véd. A főútvonaltól 50 méterre találjuk a főbejáratot, ahová betonozott úton jutunk fel.
A négy főépületből álló épület együttes, egyik része lakóingatlan, amely teljes mértékben fel lett újítva néhány évvel ezelőtt. Szobái laminált burkolatot kaptak és műanyag, hőszigetelt, nyílászárók lettek felszerelve. Fűtés, víz, és elektronikai rendszere teljes mértékben felújított. Napkollektorok segítik nyáron a meleg vízellátást, így a rezsi költség jelentősen csökkent. Fűtését tekintve gázközponti fűtésű. A lakó ingatlan rész alatt található, a kiszolgáló részleg, ahol különböző nagyságú tároló helyiségek kaptak helyet. De itt van például az öltöző – mosó - mosdó, melegedő, helyiség is.
A következő épületrész az előkészítő csarnok, amely 200nm nagyságú. Itt találhatóak gépek, berendezések működő állapotban, bármikor újra indíthatóak.

A következő része a telephelynek a főbejárathoz közeli részen egy raktár, amely több kis helyiségből áll.
A negyedik nagy ingatlan, amely a telephely részét képzi az a gyártó és késztermék előállító csarnok. Itt is több gép és berendezés található szintén üzemképes állapotban. A terület szintén 200 nm nagyságú.

Ez nem lakó ingatlan illetve, NEM CSAK lakó ingatlan, hanem egy telephely, műhely, vállalkozás vagy mind a három egyben.
Minden olyan vállalkozó kedvű, fiatal, pályakezdő, szakember jelentkezését várom erre az épület együttesre, amely szerszám készítésre szakosodott. Az ország, ezen része kiemelt területnek számít PÁLYÁZATI SZEMPONTBÓL, akár pályakezdő, akár munkahely teremtő vállalkozás indítása a cél.
KÉREM, NÉZZÜK MEG EGYÜTT!
HELYISÉG LISTA:
Közlekedő: 10,0 nm
Szoba: 10 nm
Szoba: 15,25 nm
Szoba: 10,8 nm
Szoba: 16,2 nm
WC: 5,8 nm
Mosdó - fürdőszoba: 5,4 nm
Konyha: 5,8 nm

Ár

Irányár 14,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Kovács Julianna-Szerencs és környéke
Telefon +36 20 475 Mutasd
Email kovacs.julianna@ Mutasd