Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 36 m²
Építési állapot használt
Építési mód fa
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 459 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort komfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1980
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika :
Eladó Nógrád megyében, Budapesttől 60 km-re, Rétságtól 5 km-re, az M2 autóutón megközelíthető Bánk község felkapott üdülőterületén, egy 459 m2-es telken elhelyezkedő, 36 m2 alapterületű, 15 m2-es fedett terasszal rendelkező FORFA-ház.

Az ingatlan kivett hétvégi ház, udvar besorolású, tehermentes nyaraló, mely a nyári melegben is kiválóan szigetel.
A ház 1980-ban épült beton alapra, a tető hullámpala borítású. A ház folytatásaként fedett, zárható garázs található, a telek végében pedig egy fatároló került kialakításra. A telken vezetékes víz és villany van bevezetve, a szennyvízelvezetés derítővel/emésztővel megoldott.
Nappali, 2 külön bejárató hálófülke, főzőfülke, fürdőszoba kapott helyet. A fürdőszoba hideg burkolattal ellátott, a többi helyiség új PVC padlóburkolattal rendelkezik. A fürdőszoba zuhanytálcás kialakítású.

A ház meleg víz ellátása elektromos vízmelegítővel történik, a fűtés elektromos hősugárzóval biztosítható. A konyhában mosogató és gázpalackkal üzemeltetett rezsó van használatban, ez utóbbi igény szerint tűzhelyre cserélhető.

A teraszon került kialakításra az étkészletek, lábasok és egyéb konyhai eszközök, valamint alapanyagok tárolására alkalmas zárható, polcos rendszer. Ezen felül a teraszon elhúzható ajtókkal megoldott a megközelítés és a nagyobb légmozgás biztosítása a kert mindkét oldaláról. Gázvezeték a telek előtt az utcán található, bekötésének nincs akadálya. A telek gépkocsi beállásra alkalmas kapuval és két autó parkoltatására elegendő betonsávval rendelkezik.
A kert gondozott, fenyőkkel és dísznövényekkel tarkított. A közvetlen szomszédok segítőkész, csendes emberek, akik javarészt már az üdülőterület kialakítása óta jelen vannak. A település biztonsági szempontból is tökéletes, az üdülőterületet zárt, összetartó lakóközösség jellemzi.
A házon folyamatos karbantartásokat és felújításokat végeztünk. A tetőt borító hullámpalát egy éve festettük, a kerítés falécei szintén tavaly kaptak új lazúr-kezelést. A házban két éve történt teljes körű tisztasági festés.

Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Amiben segítjük Önöket:
- hitel ügyintézés
- CSOK ügyintézés
- energetikai tanúsítvány
- földhivatali háttér
- földmérés
- értékbecslés.

+ szolgáltatásunk:
Ingyenes ajánlat küldés országos rendszerből e-mail cím megadásával.

Ár

Irányár 16.4 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PRO-LUX Ingatlaniroda
Név Kovács Barbara
Telefon +36 30 915 Mutasd
Email proluxingatlaniroda@ Mutasd