Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 62 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 3 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült 1981
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 10
Energetika nincs
Lift van
Kilátás parkra

Eladó Zuglóban, a Füredi lakótelep legszélén, a Rákos-patak és a Kerepesi út közelében, SZÉP ZÖLD környezetben, 1981-ben átadott EGYEDI TERVEZÉSŰ házban egy igazi RITKASÁGNAK számító panellakás, amely a I. emeleten található, 62 nm-es, nappali + 2 hálószobával + tágas Hallal (étkezővel) és ERKÉLLYEL ellátott.

Jellemzők:

* NAPPALI (18,7 nm) + ERKÉLY (4,2 nm)
* Hall/Étkező (12 nm)
* Nagy ablakos KONYHA (egybenyitható az étkezővel)
* 2 db. különnyíló HÁLÓSZOBA (12 nm + 8,7 nm)
* Kádas FÜRDŐ
* Külön WC

A lakás beosztása rendkívül praktikus, mindegyik szoba KÜLÖNNYÍLÓ, az ingatlan körbejárható, ráadásul a Nappali és a nagy méretű Hall, illetve a Konyha egy összefüggő teret alkot, így a TÁGAS TÉRÉRZET garantált!

A két oldalra (K-i és NY-i irányba) tájolt lakás további különlegessége az, hogy az egyedi tervezésnek köszönhetően az eleve nagy ablakkal ellátott konyhát a Hall-tól (étkezőtől) szintén egy hatalmas üvegablak választja el, így az ingatlant mindkét irányból KERESZTÜLSÜTI a nap.

Az erkélyes nappali és a nagyobbik hálószoba K-i irányba, míg a konyha és a kisebbik hálószoba NY-i irányba tájolt. Az erkélyről FÁS-PARKOS területre nyílik kilátás.

A fürdőszoba és a külön mellékhelyiség, illetve a teljesen különnyíló hálószobák már csupán grátisz, melyek tovább növelik az itt lakók komfortérzetét.

A hálószobákban és a konyhában MŰANYAG ablakok találhatóak, a nappaliban viszont még fa nyílászárók vannak. A lakásban LAPRADIÁTOROK találhatóak, a fűtés távhő EGYEDI mérés alapján történik, a közös költség 12.000,- Ft/hó (+ a panelprogram költsége), ami plusz 9.000,-Ft/hó.

A ház két oldala szigetelt, a lépcsőház és a postaládák felújításra kerültek.
Még egy ilyen típusú ház nincsen a Füredi lakótelepen, az itt található lakások - EGYEDI BEOSZTÁSUKNAK és adottságuknak köszönhetően - ritkán kerülnek ki a piacra.

A lakóközösség kiváló, a házban rengeteg az első lakó.

Amennyiben Ön értékeli a fentebb felsoroltakat és egy igazi különlegességet keres, amelyet saját ízlése szerint újíthat majd fel, akkor várom mielőbbi hívását.
Ne maradjon le róla!

Irányár: 36,5 MFt

Ár

Irányár 36.5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda IMMOSYSTEM KFT. (Mareco - Moharos)
Név Fehervári Csaba
Telefon +36 30 960 4108,+36 30 960 Mutasd
Email fehervari.csaba@ Mutasd