Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 233 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 378 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2009
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Elegáns otthon Vác-Deákvár legkedveltebb részén!
Ha fontos Önnek a rendezett környezet, a friss levegő, és a kitűnő infrastruktúráról sem szeretne lemondani, akkor egy ilyen házra talált!
Különleges lehetőség, mely tágas, benapozott tereivel és praktikus beosztásával, letisztult berendezésével és színeivel igazi ritkaság.
Elő- és hátsó kert, mely két utcára nyílik, dupla garázs (egymás mellett lehet parkolni), térkő, ízléses burkolatok. Szabadon alakítható félszuterén lakrész, melyből iroda vagy üzlet is kialakítható – itt a funkció eldöntése és a minimális végső munkálatok már csak az új tulajdonosra várnak.
A garázs mellett háztartási helyiség vagy tároló is található.
A házat tágas, világos, napsütötte terek jellemzik. A földszint praktikus elrendezésű, szinte egy légtérben van az előszoba, a nappali, a konyha és étkező, teraszkapcsolattal. Ezen a szinten van még egy háló- vagy dolgozószoba, kamra, zuhanyzós fürdő és toalett. A garázst és a lenti szintet belső lépcsőn tudjuk megközelíteni.
A konyhában egyedi konyhabútor található gépekkel, kitűnő összhatást nyújt a minimalista stílus néhány élettel teli színnel kiegészítve.
Az emeleten, a család privát szférájaként, három külön nyíló hálószobát találunk, valamint két teraszt és egy fürdőszobát kellemes méretű fürdőkáddal és toalettel, dupla mosdóval, minőségi szaniterekkel és burkolatokkal.
A ház fűtése gázkazán padlófűtéssel, a hálószobákban radiátorokkal, egyedi szabályozási lehetőséggel.
Három klíma üzemeltethető, központi porszívó-, kamera- és riasztórendszer beépítésre elő van készítve.
Ha fontos önnek a szép kilátás, a sok zöld, de a kényelemről sem szeretne lemondani, ideális helyen van! Minden fontos infrastruktúra elérhető rövid sétatávolságra; óvoda, iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, posta, gyógyszertár aszfaltos úton zord időben is könnyen megközelíthető.
Irányár: 169 M Ft.
Elegant home in the most popular part of Vác-Deákvár!
If an orderly environment, fresh air, and excellent infrastructure are important to you, you have found such a house!
This is a special opportunity that is a real rarity with its spacious, sunny spaces and practical layout, clean furnishings and colors.
Front and back garden, which opens onto two streets, double garage (you can park next to each other), paving stones, tasteful coverings. Freely convertible semi-basement apartment, from which an office or shop can be developed - here the decision on the function and the minimum final works are waiting only for the new owner.
In addition to the garage, there is a utility room or storage room.
The house is characterized by spacious, bright, sunny spaces. The ground floor has a practical layout, with the entrance hall, living room, kitchen and dining room in almost one space, with a terrace connection. On this level there is another bedroom or study, pantry, bathroom with shower and toilet. The garage and the level below can be accessed by internal stairs.
The kitchen has unique kitchen furniture with appliances, providing an excellent overall effect with a minimalist style complemented by some vibrant colors.
Upstairs, as the family’s private sphere, we find three separate bedrooms, as well as two terraces and a bathroom with a pleasant-sized bathtub and toilet, a double sink, quality sanitary ware and tiles.
The house is heated by a gas boiler with underfloor heating, in the bedrooms with radiators, with individual control.
Three air conditioners can be operated, a central vacuum, camera and alarm system is ready for installation.
If beautiful views are important to you, with lots of greenery, but you don’t want to give up on comfort either, it’s in an ideal location! All important infrastructure is within walking distance; kindergarten, school, doctor's office, shopping opportunities, post office, pharmacy on asphalt road, easily accessible even in harsh weather.
Target price: HUF 169 million.

Ár

Irányár 169 millió Ft (725,32 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Horchy Krisztina
Telefon 36 70 949 5148,+36 70 274 Mutasd
Email horchykrisztina@ Mutasd
kiemelt