Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 48 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújított
Épült kb. 1922
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Lift nincs
Kilátás kertre,
ELADÓ az I. kerületben, Krisztinavárosban, a Naphegy közvetlen szomszédságában, a Tigris utcában, egy saját, 140nm-es kizárólagos használatú kerttel rendelkező 48nm-es lakás. A társasház épülete az 1920-as években épült, 7 lakásos. Kulturált lakóközösséggel rendelkezik. Az ingatlan kellemes fás, nyugodt környezetben található, de mégis közel a város szívéhez. Az ingatlanhoz kulcsom van, megtekintéséhez csak velem találkoznak.

A lakás 8 évvel ezelőtt fel lett újítva. Új nyílászárókat kapott, a bejárati ajtó is cserélve lett, megújult a fürdőszoba. A tágas /23,8nm-es/ DK-i fekvésű nappali nívóját klímaberendezés, redőnyözöttség, és beépített szúnyogháló emeli, a hosszabbik falsík 5,8m-es. A lakás az 1. emeleten helyezkedik el, felette már nincs több lakás. Az épület másik sarkán /mellettünk/ levő lakásba utólagosan még egy ablakot beépítettek a nappali a hátsó falsíkjára, erre itt is van mód. A nappaliban a fűtésért konvektor, a hálószobában elektromos fűtőpanel felel. A /8,5nm-es/ hálószoba szintén kertre, fákra néz, és a közlekedőről nyílik. Az ablakos konyha részben szeparált, teljesen gépesített, a mosogatógép is az ár részét képezi. A lakás belmagassága 3,05m.

A melegvíz ellátást bojler biztosítja, míg a fűtés
tekintetében a gáz költsége télen is maximum 6600 Ft/hó volt. A villany költsége havi 3800 Ft, minden fogyasztás egyedi mérő alapján történik. A 9600 Ft-s közös költség a szokásos dolgokat /felújítási alap, szemét szállítás, közös területek takarítása, társasházi biztosítás, közös képviselet díja/ tartalmazza. A saját kertbe az elektromos áram, és LED-es világítás ki van vezetve, kerti partyk, grillezésekre, stb. kiválóan alkalmas. A kertben jelenleg egy osztrák gyártmányú 2,5*3m-es 1,1M Ft értékű alumínium kisház van, amely megvásárlására lehetőség van, igény esetén alku tárgya. Egy közös tároló is rendelkezésre áll a hátsó kert felől.

A környék infrastruktúrája a csendes, zöldövezeti környezet ellenére kiváló, a lakástól pár percre vannak a 178, a 8E, a 110, a 112 és az éjszakai 908-as Buszok megállói. A közelben található az Oxygen Wellness Naphegy és a Déryné Bisztró. A társasház közeli szomszédságában Aldi nyitott. A parkolás a tulajdonosoknak a környék közterületén éves 2500 Ft-s matricával megoldott, mindig van hely.

A fent leírtakat figyelembe véve a lakás kivételes lehetőség mindazoknak, akik egy azonnal költözhető, felújított polgári jellegű otthont szeretnének maguknak, de mindezt I. kerületi idillel, egy nagyméretű exkluzívan kialakított saját kerttel, zöld környezetben tennék, de a városhoz közel. Befektetésre is kiváló, jól kiadható. Az adásvételt követően rugalmasan, szinte egy kulcsátadással költözhető, és birtokba vehető! Az ingatlan per- igény- és tehermentes.

A 49,9 M Ft-s lakás ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 49,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető