Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 137 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés hőszívattyús
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült 2009
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift nincs
Terasz 25 m²
Kilátás utcára, kertre,
Eladó Pesthidegkúton, egy kis forgalmú utcában elölről is zöldre néző 137nm-es /nettó fűtött alapterület 124,7nm + összesen 25,3nm 3db terasz/ exkluzív társasházi lakás, egy kizárólagos használatú 280nm-es közvetlen kertkapcsolattal. A domboldal meredekségét kihasználva az utcafront felől emeletinek tűnő, a teljes szintet magába foglaló lakás hátul ápolt sövénnyel körbevett kertje földszinti, privát hangulatú.

A 2009-ben épült 4 lakásos épület modern hőszigeteléssel, és geotermikus fűtéssel rendelkezik. A radiátoros megoldás kiépítése helyett a padló- és mennyezetfűtést választották, ami a lakásokban előnyösen érinti a lakberendezést. A tulajdonosok fűtése költsége ezen felül körülbelül a felére esik a hagyományos megoldáshoz képest.

A lakás konyha-étkező-nappali szentháromsága alapterületre 48nm egy légtérben, amit egy elektromos redőnyökkel és motoros függönyökkel elválasztott 1.6m mélységű terasz optikailag tovább növel. A konyha hegemóniáját Miele gépek erősítik, viszont egy bárpult hangulatilag elválasztja a nappali résztől, inkább az étkező felé nyitott. Az előszoba sincs fallal elválasztva, így az egész közösségi tér feltárul a lakásba belépve, a vendégeket kis gardróbhelyiség fogadja. A Déli fekvésnek és a minőségi emelő-tolóajtókkal ellátott hatalmas ablakfelületeknek köszönhetően az egész lakás napfénnyel gazdagon szórt.

Az alaprajz, második -egymáshoz képest párhuzamosan elcsúsztatott téglalapja adja a pihenőhelyiségeket, így a nappali és az előbbi funkciók valóban elkülönülnek egymástól. Elegendő nagyságú területen osztozik a 3 háló, valamint a tágas /20nm-es/ szülői hálóhoz privát zuhanyzós mosdó is tartozik. A mennyezeten körbefutó gipszkarton sávok önmagukban látványosak, és a belmagasság érzetét is növelik. A burkolatok terén az elegáns fapadló dominál, ugyanakkor 2 hálószobában is a szőnyegpadló puhaságára tették a hangsúlyt. Továbbhaladva, a kertben automatikus, programozható öntöző rendszer, áram és vízvételi lehetőség, eredetileg saját medencét terveztek, de aztán egy 36nm-es dobogó lett kialakítva napozó terasznak, és jacuzzi elhelyezésére. A saját kert további részei grillező teraszra, és a fennmaradó rész minőségi gyeptéglákkal kiépített füves és sziklakertes részekre van felosztva. A lakás biztonságára mozgásérzékelős riasztó vigyáz. A közös költség 16000 Ft/hó.

Ezt az otthont kifejezetten ajánljuk azoknak a jó levegőt kedvelő és/vagy túrázni szerető igényes pároknak, valamint kisgyermekes családoknak, akik egy a II. kerületen belül is csendes, enyhe domboldalban levő, újszerű társasházban képzelik el az otthonukat. Mindezen felül azoknak, akik szeretnének egy szép, rendezett saját kertben baráti összejöveteleket tartani, grillezni, fürdeni, stb. Az amerikai és francia iskola közelsége továbbá a környék sajátossága. Az ingatlan per- igény- és tehermentes, sikeres adásvétel után azonnal birtokba vehető.

A 124 M Ft-s lakás ára irányár, az alku lehetősége adott. Az ingatlanhoz két autónak levő teremgarázs hely tartozik, valamint egy 4,6nm-es zárt tároló és egy addicionális felszíni vendégparkoló az elektromos kapun belül, további összesen 9 M Ft értékben. A ház alatt elhelyezkedő teremgarázst évente több alkalommal géppel takarítják, a feljáró fűtött. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 124 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető