Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3 szoba
Parkolás
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújított
Épült kb. 1930
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, függőfolyosóra,
VII. kerületben, az Erzsébet körút közvetlen közelében a Dob utcában kínálok eladásra egy 80 nm-es, 3 szobás, részben felújított, teljesen bútorozott és gépesített lakást!

A ház a VII. kerületben, az Erzsébet körút közvetlen közelében található, nagyon könnyen megközelíthető. A lépcsőház tiszta és lakóközössége is kulturált.
A lakás az épület 3. emeletén helyezkedik el, és a lépcsőházból lehet megközelíteni.
Belépve a lakás központi helyiségébe, az előszobába jutunk, melynek padozata parketta. Itt van kialakítva az étkező, és innen nyílnak a lakás további helyiségei. Balra a konyha, a WC, illetve a fürdőszoba van, melyek járólappal burkoltak. Jobbra az egyik hálószobát, szemben a nappalit találjuk, melyek parkettával burkoltak. A harmadik szobát – mely szintén parkettázott - a nappalin, illetve a fürdőszobán keresztül egyaránt meg lehet közelíteni.
A lakást a tulajdonosa részben felújította, melynek során új konyhabútort, új fürdőszobabútort, illetve szanitereket épített be, a szobákban kifestett, és így teljes bútorzattal és teljesen gépesítetten kínálja eladásra.
A lakásban egyrészt gázkonvektor, másrészt HÉRA cserépkályha biztosítja a meleget.
Az ingatlan közös költsége …….. Ft. A lakás tulajdoni jogviszonya rendezett, per, teher és igénymentes.

Ajánlom:
- pároknak, családoknak, akik egyrészt időt, energiát, pénzt spórolva azonnal költözni szeretnének, és előnyben részestik a belvárosi hangulatot és a vele járó kiváló infrastruktúrát és közlekedési lehetőséget
- befektetőknek, akik rövid-, illetve hosszú távú kiadásban gondolkodnak, hiszen a házban mindkettő engedélyezett, és a potenciális ügyfélkör által közkedvelt Gozsdu udvar is pár perc sétával elérhető távolságban van
- cégeknek iroda céljából, akiknek fontos a központi elhelyezkedés, a jó megközelíthetőség

Környezet:
Társasházi környezet, belvárosi hangulat, jó infrastruktúra és közlekedés jellemzi a környéket. A közelben minden, a napi szükséglet kielégítéséhez szükséges szolgáltató egység megtalálható. Oktatási-, Egészségügyi Intézmények, Kulturális- és Szórakoztató egységek, bevásárlási lehetőségek, posta, kereskedelmi üzletek, vendéglátó egységek egyaránt megtalálhatóak a közvetlen közelben.

Közlekedés:
Busz: 5-ös, 6-os, 7-es, 7E, 8E, 105-ös, 108E, 110-es, 112-es, 133E, 178-as, 907-es, 908-as, 916-os, 923-as, 931-es, 979-es
Trolibusz: 70-es, 73-as, 74-es, 76-os, 78-as
Villamos: 4-es, 6-os
Metró: M1, M2

Műszaki:
Részleges felújítás történt (konyha, WC, fürdőszoba burkolatok cseréje, teljesen új, gépestett konyhabútor, új WC, fürdő szaniterek, új mosógép, illetve festett falak, egyéb új kiegészítők, karnisok, függönyök, …stb.)
Fűtés: gázkonvektor, HÉRA cserépkályha
Padozat:
- előtér-szobák: parketta
- konyha-fürdő-WC: járólap

Kedvezményes ára: 63,9 M Ft (67,9 M Ft helyett)

Hívjon most és nézze meg akár még ma!

Ár

Eredeti irányár 67,9 millió Ft
Akciós ár 63,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd
akciós ár