Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 122 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújított
Épült kb. 1904
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
ELADÓ a XII. kerületben, Krisztinavárosban, a Királyhágó utcában az Alkotás utca és a Böszörményi út között, de azok forgalmától elkülönülő helyen, egy az 1900-as évek elején épült, 50 lakásos kulturált, és jó műszaki állapotban lévő 5 szintes társasház, 1. emeleti /Lift van/ 122nm-es, nagypolgári hangulatú, részben felújítandó lakása. Az ingatlan a függőfolyosó végén helyezkedik el, privát hangulatú érzést biztosítva ezzel, csak egyik oldalról van szomszéd. A társasház belső udvaros kialakítású, a 2 nagyobbik szoba az utcára néz, míg a 3 kisebb szoba az udvarra.

A lakás 2007-ben modern cirkófűtést kapott, melynek során a radiátortesteket is cserélték. A szobák teljes alapterületét a hagyományos, de jó állapotban levő tömörfa parketta borítja, a belmagasság 3,8m. Nappali + 4 hálószobás kialakítású jelenleg a lakás. A nagy hálószobában egy nagyméretű nyitott gardrób is ki lett alakítva.

A közös költség méretarányosan kifejezetten alacsony, a havi 30.000 Ft-s díj tartalmazza a szokásos dolgokon /felújítási alap, szemétszállítás, közös területek takarítása, társasházi biztosítás, liftkarbantartási díj, közös képviselet/ felül a teljes hidegvízfogyasztást és csatornadíjat! A gáz költsége jelenleg 7000 Ft átalányban. Az elektromos áram havi 5800 Ft. A környéken a parkolás fizetős, de a tulajdonosoknak éves 2500 Ft-s matricával megoldott. A társasház szintráépítést kapott 5 évvel ezelőtt, mely hozadékaként a homlokzatot illetve a tetőt felújították, ezek már nem jelentenek költségfaktort a jelenlegi és a jövőbeli tulajdonosoknak. Az ingatlan és az ár része egy tágas pincerekesz is.

A környék infrastruktúrája az exkluzív környezet mellett kiváló, a lakás közvetlen közelében a 105s Busz megállója, valamint 2 perces sétára az Alkotás utcán közlekedő 140, 142 és 960-as éjszakai Buszok, ezen felül a 17-es és 61-es Villamosok is itt vannak. A közelben található a MOM és a Hegyvidék Bevásárlóközpont is, ahol többek között éttermek, élelmiszerüzletek, posta és mozi is helyet kapott, valamint a FLEX Gym Fitness terem is itt van.

A fent leírtakat figyelembe véve a lakás kivételes lehetőség mindazoknak, akik költözhető, de még számos átalakítási lehetőséget magában rejtő tágas nagypolgári jellegű otthont szeretnének maguknak, XII. kerületi idillel és tennék mindezt a városhoz közel! Ugyanakkor alkalmas irodának vagy rendelőnek is. A lakás az adásvételt követően rövid határidővel költözhető, és birtokba vehető.

A 74,9 M Ft-s lakás ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 74,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd