Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 119 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 120 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
GÁRDONY, Határ utcában eladó egy 3 egységből álló sorház 119 nm-es középső háza nappali + három szoba elrendezéssel, saját garázzsal és kizárólag a házhoz tartozó 120 nm-es telekkel, hőszivattyús fűtéssel, minőségi alapanyagokból minőségi kivitelezéssel.
I.á.: 49,9 M Ft                                     Tel.: 06 (20) 2520622
Ház méretei bővebben:

Előtér: 7,81 nm
Közlekedő: 3,63 nm
Fürdő: 8,42 nm
WC: 1,7 nm
Konyha + étkező: 21,85 nm
Nappali: 18,91 nm
Háló 1: 11,63 nm
Háló 2: 11,56 nm
Háló 3: 11,4 nm
Garázs: 16,5 nm
Tároló: 5,43 nm

Összesen: 118,96 nm
Terasz: 15 nm
Házhoz tartozó telekterület (előkert, hátsó udvar): ~ 120 nm
Ház műszaki paraméterei:
A ház könnyűszerkezetes technológiával épül, minőségi alapanyagokból, passzívháznak megfelelő  értékekkel, ennek köszönhetően rendkívül gazdaságos fenntartással.
Tervezéskor fontos volt számunkra az ésszerű élhető belső elrendezés a mutatós külső és nem utolsó sorban a mai kornak megfelelő modern és időtálló megoldások alkalmazása.
Antracit színű műanyag nyílászárók hőszigetelt háromrétegű üvegezéssel valamint biztonsági bejárati ajtó adja és díszíti a külső homlokzatot. Tetőszerkezet fa födémmel és betoncserép héjazattal kerül kialakításra.
Modern hőszivattyús padlófűtés minden helyiségben, valamint a ház teljes klimatizálását az ár tartalmazza, okosotthon megoldásokkal.
A ház teljes körbekerítése, valamint a szomszédok egymástól való elválasztása, tehát a teljesen privát tér kialakítása benne van az árban. Az ár tartalmazza még a parkosítást – gyepszőnyeggel – térkövezést valamint az utcafronti elektromos kaput is a kényelmes bejárásért.
Átadási idő 2021 első félévében.
Elhelyezkedés
Gárdony csendes utcájában épül a ház, kellő távolságban a nyári dömping zajától, igazi nyugodt családias, pihentető környezetben.
Kiknek ajánlom
Ezt az ingatlant azoknak az érdeklődőknek ajánlom akik egy modern, kifogástalan műszaki paraméterekkel rendelkező „élhető” családi otthont keresnek a Velencei tó partján, de mégis nyugodt és csendes környezetben.
Azoknak akiknek fontos hogy egy mai kor elvárásainak megfelelő kényelmes jó elrendezésű otthonban lakjanak kompromisszumok nélkül.
Amennyiben további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken!
I.á: 49,9 M Ft.
Tel.: 06 (20) 2520622
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Simon-Básti Mária - Tulajdonosbarát ingatlanos

Ár

Irányár 49.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás&Kulcs - Székesfehérvár
Név Simon-Básti Mária
Telefon +3620252 Mutasd
Email basti.maria@ Mutasd