Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege vendéglátás
Belső terület 283 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Hivatkozási szám: 257123
ELADÓ TOKAJBAN A RÁKÓCZI ÉTTEREM....

Eladásra kínáljuk Borsod megyében, Tokaj történelmi óvárosának centrumában, a turisták és a lakosok közkedvelt útvonalán, a sétáló utcában, ahol nagy a gyalogos forgalom, azonnali nyitásra alkalmas, újszerű állapotú, kívül-belül patinás, első osztályú kivitelben felújított, 283 m2 alapterületű 90 férőhelyes (udvarral együtt 200 ember kiszolgálására alkalmas) vendéglátó egységet, a RÁKÓCZI ÉTTERMET. Az étterem emeletén 98 m2 - es apartman található, amely 3 szoba nappalis, 2 fürdőszobával, 60 m2 tetőterasszal rendelkezik. Zárt belső udvara kiváló lehetőség a kültéri vendégfogadásra, valamint ezen a részen egyedülálló gépkocsi beállási lehetőséggel, 6 parkoló hellyel.
Az eredeti, meglévő 154 m2 épületrész, étterem rész 2015 - ben komplett felújításra került, ami tartalmazta a gépészet, burkolatok cseréjét is, utólagos vízszigeteléssel, megőrizve az épület eredeti adottságait. Az étterem hideg burkolatai VERSACE olasz csempével burkolva, a külön terem és az étterem többi része intarziás parkettával, természetes eleganciával ruházva fel a helyiségeket.
Ezzel egy időben 128 m2 területtel az épületet bővítették, ahol jelenleg kialakításra került a konyha rész, előkészítők, fehér-fekete mosogatók, raktárak, személyzeti női-férfi WC - k zuhanyzók, öltözők.
A telek mérete 738 m2, ami a belvárosi részen ritka, a belső udvar térkővel burkolva, beállási lehetőséggel. A teraszon és az udvar árnyékos részén, nyáron további 110 ember kiszolgálására van lehetőség. Az udvaron van egy melegen tartó, ami megkönnyíti az éttermi kiszolgálást az ott helyet foglaló vendégek részére. Kívülről is női-férfi vendég WC.
Az áram erőssége 3 x 50 A. Komplett új tető és tetőszerkezet, új fűtésrendszer, 2 gázkazán, 3 termosztát (étterem, konyha, emeleti lakrész), az éttermi részen kandalló is gondoskodik a kellemes közérzetről. Az udvaron külső tárolók, füstölt áru tároló, olaj tároló. A kapu elektromosan vezérelt. A konyhai gépek: 3 sütő, gázzsámoly, kombi sütő, 2 olajsütő, hűtő, saválló mosogatók, fagylalt készítő gép továbbá páraelszívó berendezések.
A Rákóczi étterem, kávézó, fagylaltozó nyitásra kész állapotban, HCCP engedéllyel, külön engedéllyel rendelkezik. Az ingatlan borbemutató teremnek, borkóstoltatás céljára, esküvők, családi és céges rendezvények lebonyolítására, vagy más tevékenység céljára alkalmas.

Helyiséglista:

Alsó szint:

Étterem rész: 124 m2
Különterem: 30 m2

Konyha: 68 m2
Fehér mosogató: 10 m2
Fekete mosogató: 8 m2
Száraz áru raktár 1: 8 m2
Száraz áru raktár 2: 2 m2
Tojásmosó helyiség: 4 m2
Zöldségelőkészítő: 4 m2
Öltöző: 6 m2
WC: 2 m2
Zuhanyzó: 2 m2
Tisztítószer raktár: 2 m2
Női WC: 6
Férfi: 6 m2

Felső szint:

Amerikai konyha: 22 m2
Folyosó: 10 m2
Szoba1: 14 m2
Szoba2: 14 m2
Szoba3: 22 m2
Fürdőszoba1: 12 m2
Fürdőszoba2: 4 m2

Ár

Irányár 150 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Angyalné Molnár Szilvia
Telefon +36 20 223 Mutasd
Email molnar.szilvia@ Mutasd